Megjelent a Fehérvár Travel 2019/20-as téli katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 25. 17:12

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2019/20-as téli katalógusa, ami tartalmaz minden olyan egzotikus utazást, mely az előző téli programfüzetükben is szerepelt.

A 104 oldalas kiadvány 59-féle társasutazást kínál 124 időpontban. Ezek között 33-féle egzotikus és 26-féle európai buszos utazás található. Az utazni vágyók az 5 kontinens mindegyikére eljuthatnak az irodával.

A téli időszakban is "5*-os indulási garanciával" hirdetik programjaikat. Október 14-ig minden, a téli katalógusban meghirdetett utazás előfoglalási kedvezménnyel foglalható.

A katalógus ajánlatainak nagy része hosszú évek óta szerepel az iroda kínálatában, de mint minden évben, most is vár egy-két újdonság az érdeklődőkre.

„Marokkó – a legnyugatibb Kelet” címmel indítanak körutazást a rendkívül változatos, kulturális és természeti látnivalókban egyaránt bővelkedő országba. Az adventi időszakra pedig egy új 4 napos programmal készültek, mely Ausztria látnivalókban egyik leggazdagabb tartományába, Tirolba – valamint egy kirándulás erejéig a Bajor-Alpokba – kalauzolja az utasokat.

A Fehérvár Travelnél régóta megszokott gyakorlat, hogy az új programokat alapos bejárás és feltérképezés előzi meg. Az új marokkói körutazás megtervezése során is három alkalommal a helyszínre utaztak az iroda munkatársai, az első csoport indulása előtt pedig az idegenvezetők is bejárják majd az útvonalat.

Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következők: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, USA, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli programok is szerepelnek a kiadványban.

Ezúton is szeretnék megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerüknek a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy a 2019-es évben is eddig az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult. (X)