Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 23. 15:20

A 92 oldalas téli kiadvány 62-féle programot kínál a novembertől áprilisig terjedő időszakra. A jövő nyári utazásokra várhatóan december elejétől lehet előjelentkezni – tájékoztatott a Fehérvár Travel.

A 2020-21-es téli katalógus tartalmazza a legtöbb olyan programot, amely a Fehérvár Travel tavaly téli katalógusában is szerepelt: repülős egzotikus utazásokat az 5 kontinens mindegyikére, valamint autóbuszos utazásokat az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra.

Újdonság egy 4 napos adventi kirándulás Dél-Tirolba, valamint 3 belföldi program.

További újdonság, hogy az adventi időszakra tervezett autóbuszos csoportok egy részét legfeljebb 17 fővel, de 48-49 személyes autóbusszal hirdette meg az iroda. Ez lehetővé teszi az autóbuszon ülők számára a másfél méteres távolságtartást, és így a a kontaktusok száma is sokkal kisebb.

Az egzotikus utazásaik eleve kis létszámmal (10-15 főtől) is utazóképesek lehetnek, amennyiben a feltételek lehetővé teszik ezek biztonságos lebonyolítását.

Bár szeptemberben Magyarországon a járványhelyzet nagyon kedvezőtlenül alakult, nem szabad elfeledni, hogy a katalógusban lévő utazások jóval később indulnak: a buszos csoportok az adventi, a szilveszteri és a karneváli időszakban, míg az egzotikus utazások döntő többsége jövő februárban, márciusban és áprilisban. Az utazási iroda azt reméli, addig még sokat javulhat a járványhelyzet.

Tájékoztatásuk szerint a téli időszakban is biztosítják utasaiknak a megszokott szolgáltatásokat, kedvezményeket:

  • A Fehérvár Travel 2019 végén a körutazásokra specializálódott nagyobb magyarországi utazási irodák közül elsőként csatlakozott a MUISZ felhívásához, így minden utazásuk teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben.
  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybe vevők számára.
  • A téli katalógusban szereplő összes autóbuszos utazásnál és a repülős utazások nagy részénél a csoportokat a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.
  • Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.

 

Az utazásokra október 31-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Bízva a járványhelyzet kedvező alakulásában az iroda munkatársai folyamatosan dolgoznak a 2021. évi nyári katalógus foglalásain. Ezekre a programokra várhatóan december elejétől lehet előjelentkezni. Ezt követi majd januárban a kora tavaszi (áprilisi) európai utazások meghirdetése. A Fehérvár Travel nyári „Kulturális körutazások” katalógusa a szokott módon, várhatóan február közepén jelenik meg – a külföldi utazások mellett gazdag belföldi kínálattal – közölték.