MUISZ-vacsora az Aszú étteremben

Forrás: turizmus.com

 2015. január 24. 23:16

A harmadik MUISZ vacsorára 2015. február 11-én (szerdán) kerül sor az Aszú étteremben. Az esemény vendége lesz dr. Ruszinkó Ádám helyettes-államtitkár, akinek rövid tájékoztatója után kötetlen beszélgetésre kerül sor. A vacsorán bemutatkozik a Prezi.hu.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége hagyományteremtő céllal 2014 júliusában hirdette meg a rendezvénysorozatot, melynek elsődleges célja hogy az irodák képviselői jobban megismerjék egymást, rendszeresen konzultálhassanak, és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre, ill. a MUISZ rendkívüli tagjai is személyes kapcsolatokat alakíthassanak ki a potenciális partnereikkel, jobban megismerjék a tagság állandóan bővülő előnyeit.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége hagyományteremtő céllal 2014 júliusában új rendezvénysorozatot hirdetett meg, melynek elsődleges célja hogy az irodák képviselői jobban megismerjék egymást, rendszeresen konzultálhassanak, és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre, ill. a MUISZ rendkívüli tagjai is személyes kapcsolatokat alakíthassanak ki a potenciális partnereikkel, jobban megismerjék a tagság állandóan bővülő előnyeit.

A harmadik MUISZ vacsorára 2015. február 11-én (szerdán) kerül sor az Aszú étteremben. ( http://www.aszuetterem.hu )

Program: - dr. Ruszinkó Ádám helyettes-államtitkár rövid tájékoztatója majd kötetlen beszélgetés helyettes államtitkár úrral

- Prezimagyarul bemutatkozása

A rendezvény további részleteit Körlevélben küldte meg a Szövetség tagjainak.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt együttműködésével 2014
-
ben másodszor írta ki
az „Év Szállodája” pályázatot. Erre 15, 5
-
4
-
3*
-
os
szálloda jelentkezett. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2015.
január 23
-
án a Corinthia
Hotel
Budapest Báltermében került sor, közel 200 vendég részvételével, a turizmus állami
irányítása, az MT Zrt, szállodák és a sajtó,
valamint
a támogatók képviselőinek
jelenlétében.