Nagykövetekkel reggeliztünk

Forrás: turizmus.com

 2017. július 02. 18:23

A Budapestre akkreditált Nagykövet Asszonyok létrehozták a „Lady Ambassadors" klubot, amelynek keretében ismerkednek a napi munkájukhoz szorosan nem kapcsolódó kulturális és történelmi érdekességekkel.

A Turizmus Kft. június 29-én immár második alkalommal invitálta a klub tagjait, ismerkedjenek a főváros rejtett kincseivel. Ezúttal a budai Várnegyed építészeti különlegességeiről láthattak egy prezentációt, illetve egy rövid séta keretében ismerhették meg, hogy hol, milyen változásokat hoz majd a Miniszterelnökség, valamint két tárca felköltözése a történelmi falak közé.

A program során Török András, korábbi kulturális államtitkár, a Budapest: A Critical Guide című, sok kiadást megélt sikerkönyv szerzője avatta be az építészeti titkokba a Nagykövet Asszonyokat, akiket végig kísért Kenderesy Nadin pr és kommunikációs igazgatónk.

 

A közös reggelinek és a prezentációnak a közelmúltban nyílt butique hotel, a Maison Bistro & Hotel adott otthont, ahol Angelus Barbara hotel menedzser köszöntötte a vendégeket, Ausztria, Brazília, Bulgária, Chile, Dánia, Indonézia, Marokkó, Németország, Palesztina és Portugália nagyköveteit.A séta végén pedig a Pierrot Restaurant fogadta a hölgyeket egy pezsgős brunch-ra, amelyen Sebő Ágnes sales menedzser mutatta be röviden a Zsidai Cégcsoportot.

A félnapos program során készült képgalériánkat MEGTEKINTHETIK ITT.