Rendhagyó biztonsági videó a Singapore Airlinestól

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 08. 13:52

A Singapore Airlines új fedélzeti biztonsági videója nem a repülőgép kabinjában, hanem Szingapúr nevezetességein keresztül magyarázza el a repülés közbeni tudnivalókat.
A nézők Singapore Girl kíséretében különböző szingapúri helyszínekre látogatnak - Boat Quay, Intan Peranakan Museum, River Safari, Haji Lane, Adventure Cove WaterparkTM., Henderson Waves, Capitol Theatre, Gardens by the Bay - ahol különböző élethelyzetekben ismerhetik meg a biztonsági információkat.

Az új fedélzeti biztonsági videó a 2017 júniusában a Singapore Airlines (SIA) és Singapore Tourism Board (STB) között aláírt kétoldalú megállapodás eredménye, amelynek célja, hogy közösen növeljék a Szingapúrba utazók vagy Szingapúron keresztül utazók számát, bemutatva a városállamot a nemzetközi közönségnek.

Az együttműködés keretében a SIA és az STB három éven keresztül, együttesen 10 millió szingapúri dollárnyi összeget fordít közös marketingtevékenységre, promóciós kampányokra és új technológiai kezdeményezésekre, amelyek megkönnyítik az utazást és elősegítik a megfelelő tapasztalatok átadását a megfelelő embereknek, a megfelelő időben és helyen.

 

 

„Az új biztonsági videónk magával ragadó módon, a hagyományos megközelítésnél hatékonyabban ismerteti a biztonsági előírásokat. Ugyanakkor büszkén mutatja be Szingapúr számos ismert helyét a nemzetközi közönségnek"- nyilatkozta Campbell Wilson, a Singapore Airlines kereskedelmi és marketing alelnöke.

Lynette Pang, a Singapore Tourism Board vezérigazgatója szerint „a videón keresztül a fedélzeten utazók milliói kaphatnak ízelítőt a város által kínált lehetőségekből a biztonsági előírások ismertetése közben.” „Olyan érzés, mintha utasainkat egy szingapúri sétára vinnénk el. A filmben szereplő helyszínek segítenek bemutatni a modern, kozmopolita várost, amely egyedülálló kultúrával és örökséggel rendelkezik" – tette hozzá Elizabeth Quek, a SIA légi utaskísérője, a videóban szereplő Singapore Girl. Az új fedélzeti biztonsági videó az év végétől látható majd a SIA járatokon.