Sixt Limousine Service – Felejthetetlen luxus élete legszebb napján!

Forrás: turizmus.com

 2016. január 18. 16:39

Álom esküvőhöz, álom autó! A Sixt Limousine Service ismét tovább terjeszkedik, túl lép a személyszállításban. A hagyományos repülőtéri prémium transzfer mellett más, innovatív és magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt, nem csak az üzleti életben mozgóknak!

2016. január 16-17-én megrendezésre került Esküvő Kiállítás és Vásáron prezentáltuk limuzin szolgáltatásunk legújabb innovációját! Az érdeklődés óriási volt. A party limuzinokon kívül, egyedüli szolgáltatóként ismertethettük prémium kategóriás autóinkat.

 

Ami mellettünk szól:
Sofőrportfóliónkból megtalálhatják és kiválaszthatják a legszimpatikusabb Sixt sofőrt a Nagy napra. Autóinkba megrendelésre egyedi bekészítést is biztosítunk, legyen az pezsgő vagy ásványvíz. Legújabb prémium autóink iPad tabletekkel felszereltek, így kérésre akár az ifjú pár közös fotóit, videóit is vetítjük az utazás során, teljesítve a pár személyre szabott kéréseit. Természetesen a násznépről sem feledkezünk meg! Igény esetén a családtagok, hozzátartozók mobilitását is megoldjuk. 


Flottánkból legújabb BMW series 3, BMW series 5, BMW series 7 modellekből választhat. 
Amennyiben több személy szállítására lenne szükség Mercedes Viano-t is tudunk biztosítani!
Szeretettel várjuk azoknak a turizmusban dolgozó pároknak az érdeklődését, akik a Nagy napon az érkezést és a mobilitást is fontosnak találják. Limuzin szolgáltatásunkkal exkluzív autót biztosítunk az igazán elegáns érkezéshez. 

Kedvező ajánlatainkról érdeklődjön a +36 1 451 4227-es telefonszámon vagy a limousine@sixt.hu mail címen.

Webes elérhetőségünk: http://hu.sixt.com/autokolcsonzes/soforszolgaltatas/?L=16 (x)