Szezonindító hét az Anubis Travelnél

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2020. január 20. 19:14

Rekordszámú viszonteladó partnere volt kíváncsi az utazásszervező 2020-as nyári-őszi árualap-bemutatójára. Az eseményen elhangzott, hogy az új csomagár-koncepció szerint az Anubis Travel már a teljes árat tünteti fel idei kínálatában.

A törökországi és egyiptomi üdülések területén 2019-ben további kapacitásbővülést könyvelhetett el az Anubis Travel: török charterjárataik heti 850, az egyiptomi járatok heti 540 utast szállítottak a választott desztinációkba – mondta el a cég tulajdonosa, Ahmed Bahgat a Corinthia Hotel Royalban rendezett nagyszabású katalógusbemutatón, amelyen közel 240 viszonteladójuk vett részt.

Ezt a forgalom növekedése is jelzi: míg 2018-ban 4,8 milliárd forintos árbevételt könyvelhettek el, a 2019-es évet már 5,9 milliárd forintos forgalommal zárták.

Rekordszámú, közel 240 viszonteladó partner vett részt az Anubis katalógusbemutatóján

Fotó: turizmus.com

Ugyanakkor a 2020-as előirányzatban nem szerepel további utasszámbővülés, az Anubis Travel célja, hogy a tavalyi számokat idén is hozzák mind az öt térségben – Törökországban, Egyiptomban, Rodoszon, Krétán és Mallorcán. Ennek érdekében a már jól bevált desztinációknál a hotelválaszték bővülése mellett a szolgáltatásokat is a tőlük megszokott magas minőségben kínálják, különös hangsúlyt helyezve a magyar nyelvű idegenvezetés színvonalára – emelte ki a tulajdonos.

 

Öt saját charter Törökországba

A vezető desztináció továbbra is Törökország, ahol több mint 180 szállodát kínálnak. Az öt üdülőövezetbe – Kemerbe, Sidébe, Belekbe, Antalyába és Alanyába – nyáron heti öt saját chartert indítanak. A repülőtérről egy busszal maximum négy szállodába viszik az utasokat, akiknek így nem kell kényelmetlenül sokat utazniuk – hangsúlyozta Ahmed Bahgat.

Az Anubis Travel helyi partnere immár negyedik éve az egyik legnagyobb török tour operator, az Akay Travel. A cég fejlesztésének köszönhetően idén már letölthető programapplikáció is segíti a fakultatív programok résztvevőinek könnyebb tájékozódását.

A 2020-as törökországi árualap újdonsága az Antalya, Kappadókia és Pamukkale látnivalóit is bemutató 8 napos körutazás májusi és októberi indulásokkal, saját charterjárattal. Fontos tudnivaló, hogy a körutazások minimum 40 fővel indulnak.

 

Új szállodák Egyiptomban, visszatérhet Jordánia

A prezentációban elhangzott: 2020-ban Egyiptom nagyon jó árakon értékesíthető, bevezető árakon új szállodák is szerepelnek az Anubis Travel idei kínálatában. Az első egyiptomi charter március 15-én indul, nyáron pedig heti három járattal repülnek Hurghadára és Sharm el-Sheikre.

Ahmed Bahgat bemutatja az árualapot

Fotó: turizmus.com

A városnézéssel kombinált üdüléseket, a kairói hétvégét és a nílusi hajóutakat menetrend szerinti repülőjáratokkal érhetik el az utasok.

Az Anubis Travel jelenleg négy légitársasággal dolgozik együtt: Törökországba a Pegasus Airlines, Görögországba az Aegean, Egyiptomba a Nesma, míg Mallorcára a Wizz Air járataival juthatnak el az utasok. A chartermenetrendek minden esetben kedvezőek, a gépek nem érkeznek túlságosan későn, az utazásszervező erre is odafigyelt az időpontok kiválasztásánál.

Idén valószínűleg Jordánia is visszatér az utazásszervező kínálatába, jelenleg folyik a tárgyalás charterjárat indításáról, illetve körutazás is szerepel a tervek között. Ha minden jól megy, szeptember második felében indulhatnak Jordániába az első magyar utasok – tette hozzá Ahmed Bahgat.

Viszonteladó partnerek számára fontos információ, hogy 2020. február 29-ig érvényes az Anubis Travel „first minute" akciója, március 1. és április 30. között pedig akciós árak lesznek érvényben minden úti célra és programra; ennek célja arra ösztönözni az utasokat, hogy minél előbb foglalják le utazásaikat. Az akciók részletei megtalálhatók az utazásszervező honlapján.

 

Relax workshop Visegrádon

A Corinthia szállodában tartott prospektusbemutató mellett Ahmed Bahgat külön workshopra invitálta 40 kiemelt partnerét a visegrádi Silvanus Hotelbe. Ezzel az újítással az Anubis Travel az Utazás kiállításon való megjelenés helyett egy közvetlenebb hangvételű szakmai találkozón kívánta vendégül látni az utazási irodák képviselőit. A szakmai program előestéjét római stílusú vacsora, koktélozás és wellness előzte meg.

Római stílusú lazulással körítették a szakmai programot

Fotó: Anubis Travel

Az esemény célja a kiemelt partnerekkel való személyes találkozás volt, illetve egyeztetés a következő szezon újdonságairól és a cég fejlesztéseiről. Az eseményen részt vett több, az Anubis Travel palettáján szereplő kiemelt török szálloda tulajdonosa és menedzsere, így kivételes lehetőség nyílt a személyes egyeztetésre és a szállodák bemutatásra.