Szombaton véget ér a ViaSale Travel idei első studyja

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 17. 16:03

Hamarosan elhagyják a résztvevők Gran Canariát, ahol számos élményt és jelentős helyismeretet is szereztek a résztvevők.

Tenerifén és Gran Canarián a 20 fős csapat igazán tartalmas és mozgalmas napokat töltött el. Az utazók Tenerifén bejárták a Loro Parque-ot, részt vettek delfin- és bálnalesen. Gran Canarián a ViaSale Travel saját kirándulásaival megismerhető látványosságokat is felfedezték: így eljutottak a sziget közepére, a fővárosba, Las Palmasba, Mogánba, illetve meglátogatták a híres Areucas rumgyárat is.

A számtalan program mellett a két sziget bőséges szálláskínálatát is megtekintették a résztvevők, mintegy 21 különböző kategóriájú szálloda megismerésére volt lehetőség. A study résztvevői szakmai szemmel felmérték Tenerifén a Principe, a Barceló, a H10, a Hovima és a RIU hotellánc kínálatát, valamint ellátogattak a Hard Rock Hotel Tenerifébe is.

Gran Canarián a Lopesan teljes hotelkínálata mellett, a Dunas, a Labranda, a Barceló, a RIU, a Servatur, a Princess hotelláncok tagjait ismerhették meg a ViaSale vendégei.

A csapat tagjai egy gálavacsorára is meghívást kaptak a hetekben újranyitott, teljes felújításon átesett Lopesan Costa Meloneras***** hotelbe, amelyen részt vett a Lopesan hotellánc értékesítési vezetője, Markéta Hejduková és Diana Pérez, a szállodalánc marketing szakértője.

A csapat a gálavacsora helyszínén, a Lopesan Costa Meloneras Hotelben

Fotó: Viasale Travel

A sziget fővárosának meghatározó szállodájában tartott ebéden pedig a Barceló hotellánc értékesítési vezetői, Aee-Ran Cho, Juan Francisco Hernández és Oscar Calle látták vendégül az utazókat.

Ebédre a Santa Catalina A Royal Hideaway Hotelbe volt hivatalos a csapat

Fotó: ViaSale Travel

A ViaSale study tourjának első csoportja ma még felfedezi a maspalomasi homokdűnéket, majd holnap visszatér Budapestre.

Holnap, azaz szombaton pedig újabb csapat indul megismerkedni a ViaSale Travel „otthonával", Tenerifével, Fuerteventurával és Lanzarotéval.