Teljes megújulás a repjegy.hu-nál

Forrás: turizmus.com

 2016. november 22. 10:38

A repjegy.hu amellett, hogy nemrégiben teljesen megújította megjelenését, sikeresen integrálta rendszerébe a Travelport Universal API szolgáltatását és ezzel egyidejűleg a hazai repülőjegy értékesítői piacon új lehetőségeket kínál felhasználóinak -írja közleményében a cég

A külső megújítással az oldal a legújabb dizájntrendekhez igazodik, a háttérrendszer megújításával pedig szofisztikáltabb foglalási folyamatot, pontosabb információkat és a lehetőségek szélesebb spektrumát kínálja felhasználóinak.

A visszajelzések alapján az ügyfelek örülnek az újításnak, tetszik nekik az oldal és tényleg egyszerűnek találják a repülőjegy-foglalást - fogalmaz Holczinger Zoltán, a repjegy.hu-t üzemeltető Weco-online Kft. repülőjegy-üzletágának igazgatója. A Universal API bevezetéssel szélesítették a szolgáltatási kínálatot és tehermentesítették az ügyfélszolgálatot. Az online foglalás folyamatában, egy kattintással lehet választani az árcsaládok közül, és ezzel az ügyfél maga dönthet a módosítható, vagy a nem módosítható repülőjegye mellett.

Biró Balázs, a Travelport magyarországi ügyvezetője közleményükben azt hangsúlyozza, hogy a repjegy.hu csaknem 10 éve dolgozik együtt a repjegy.hu-val, a kiegészítő szolgáltatások hatékony értékesítését célzó funkciók közül a repjegy.hu a hazai utazási irodák közül elsőként vezette be a Branded Fare-eket, ami az Universal API egyik kiemelt előnye.

A repjegy.hu megújítása folytatódik: az elkövetkező időszakban újabb szolgáltatásokkal, például a szektorban egyedülálló hűségprogrammal és egyedi biztosítási termékekkel jelentkezik. A Weco-online célja, hogy folyamatos vizsgálatokkal, fejlesztésekkel és innovatív megoldások bevezetésével javítsa a felhasználók vásárlási élményét és maximálisan kiszolgálja az utazni vágyók igényeit.