Thai Airways-hírek

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 12. 12:02

Járatszámnövelés, díjesők, élő tévéműsor a fedélzeten – eseménydús hónapokat könyvelhet el a thaiföldi légitársaság.

2018-ban elnyerte a „Tripadvisor Travelers’ Choice” díjat – a világ legnagyobb utazási oldalán több millió elfogulatlan utazói értékelés olvasható.

 

2018-ban 3 díjat is besöpört a légi közlekedés Oscarján, a SKYTRAX World Airline Awards díjkiosztón – miközben ott van a világ tíz legjobb légitársasága között, elnyerte a legjobb turista osztály, a legjobb turista catering, valamint a legjobb Airline Lounge Spa díjakat. Ez utóbbiban négy egymást követő éven át viszi el a pálmát.

 

„LIVE TV on Board” – a légitársaság egyik népszerű újítása az is, hogy tizenkettő Airbus A350-900-asa, valamint nyolc Boeing 787-8, 787-9-ese fedélzetén június közepétől különböző médiacsatornák élő közvetítéseit – híradásokat, sporteseményeket stb. – lehet nyomon követni. Elérhető csatornák: CNN, BBC, NHK, Sport 24.

 

Fotók: Thai Airways

 

Őszi újdonságai közt szerepel, hogy a Bangkok–Bécs járatának számát az eddigi heti ötről hétre emeli, vagyis október 30-dikától immár naponta közlekedik a  Boeing 787-8-as a két város között (a turista osztályon 30 kg-os, az üzletin 40, az első osztályon pedig 50 kg-os poggyászsúly-limittel)

(X)