Travel Agency Day-t szervez a Budapesti Gazdasági Egyetem és a MUISZ

Forrás: turizmus.com

 2022. november 13. 17:12

A Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus Tanszéke a Magyar Utazási irodák Szövetségével (MUISZ) együttműködve november 15-én egész napos programot szervez az egyetemi hallgatóknak annak érdekben, hogy felhívja figyelmüket az utazásszervezési szakma sokszínűségére.

Az esemény célja, hogy a hallgatókat megismertesse az utazási irodai tárgyakhoz kapcsolódó utazási vállalkozásokkal, azok jelenlegi helyzetével és terveivel, valamint az aktuális értékesítési trendekkel.

A Travel Agency Day nem egy állásbörze, de mivel az iparág számára a BGE az egyik legjelentősebb munkaerő-utánpótlási bázis, ezért a turisztikai szakmának lehetősége nyílik arra, hogy bemutassa, milyen széles területet fognak át az utazásszervezéshez, értékesítéshez, desztináció- és szolgáltatásmarketinghez kapcsolódó cégek és szervezetek.

utazasi_iroda_123rf

A rendezvényen az érdeklődők majd a legújabb értékesítési trendeket, a vállalkozások jelenlegi helyzetét, jövőbeni terveiket, és arról is szó lesz majd, merre tart az utazási irodai világ

Fotó: 123rf.com

A rendezvényt november 15-én 9.30 és 17 óra között rendezik, a BGE Markó utcai épületének aulájában, ahol forgószínpad-szerűen kerül bemutatásra számos, az utazási irodák tevékenységét ismertető prezentáció a következő szekciókban: Aktív turizmus értékesítés támogatása, Kiutazás értékesítés nagy hálózattal rendelkező irodákban, Digitális és online irodák értékesítési megoldásai, Közösségi média, értékesítésösztönző megoldások, Utazási irodai szoftverek. Az egyes szekciókat panelbeszélgetések zárják.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni ezen a linken lehet. Nem csak egyetemistákat, hanem minden szakmabelit szívesen látnak,  hogy a program alatt és azt követően, közvetlenül is találkozzanak a hallgatókkal.