Újabb járatok az Emirates nemzetközi hálózatában

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 26. 18:03

Október 1. és 4. között újabb öt desztinációval bővül az Emirates nemzetközi járathálózata, aminek köszönhetően már 92 úti cél lesz elérhető a dubaji központú légitársasággal.

Az Emirates már 25 európai városba indít járatokat Dubajból, az újonnan bejelentett járatokkal pedig további afrikai nagyvárosok érhetők el az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városán keresztül: a dél-afrikai Johannesburg, Fokváros és Durban, továbbá Zimbabwe fővárosa, Harare, valamint Mauritius szigete.

Az Emirates a fokozatos járatbővítés mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordít az utasok és a személyzet biztonságára. Az új úti célokkal a légitársaság biztonságos utazást biztosít utasai számára dubaji összeköttetéssel Dél-Afrika, Közel- és Távol-Kelet, valamint az Ázsia-csendes-óceáni régió országai között.

Újabb öt afrikai úti cél válik elérhetővé a légitársasággal október elején

Fotó: Emirates

Az Emirates Harare-be induló járatát heti kétszer, Mauritius szigetére induló járatát pedig kezdetben heti egyszer, szombatonként indítja el. A Mauritius szigetére való járatindítással a légitársaság célja, hogy támogassa a mauritiusi kormányt az állampolgárok biztonságos hazaszállításában és a sziget turizmusának fellendítésében.

 

Költségtérítés COVID-fertőzés esetén

Az Emirates 51 millió Ft összegig fedezi utasai egészségügyi, illetve napi 34 ezer Ft összegig a karanténnal kapcsolatos szállodai költségeit, amennyiben utazásuk során COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálják őket. A költségtérítés – amely automatikusan jár minden megvásárolt Emirates-repülőjegyhez – a 2020. október 31-ig történő utazásokra érvényes, függetlenül a kabinosztálytól és az úti céltól. A költségtérítés az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes, abban az esetben is, ha az utas továbbutazik, miután a légitársasággal megérkezett úti céljába.