Változik a 200E reptéri busz menetrendje

Forrás: MTI

 2020. január 14. 11:29

Csütörtöktől módosul a Liszt Ferenc Airport 2-re közlekedő 200E járatok közlekedési rendje az új Cargo City megnyitása miatt.

A BKK közleménye szerint az új repülőtéri logisztikai központ kiszolgálása céljából egyes járatok indulása igazodik a munkakezdéshez és -befejezéshez, illetve érinti az új teherárubázist, és megáll az új Cargo City megállóhelynél.

A Cargo City érintésével közlekedő járatok indulási időpontjai a menetrendi tájékoztatókon (a megállóhelyi és az elektronikusan elérhető felületeken is) megkülönböztetett jelöléssel szerepelnek.

Az új logisztikai központhoz betérő autóbuszok is 200E jelzéssel közlekednek: a betérő járművek kijelzőjén a Cargo City feliratot is feltüntetik a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett.

Reptéri járat

Fotó:  Wikipedia

A tervezett módosítással a 200E járat alapvető funkciója, a repülőtér környékéhez kapcsolódó dolgozói forgalom és a repülőtéri utasok kiszolgálása továbbra is megmarad. A járat változatlanul éjjel-nappal biztosítja a repülőtér és az M3-as metró közötti kapcsolatot.

A járat pontos menetrendje ITT érhető el.