Nyolcszáz új légiutaskísérőt vesz fel még idén a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 19. 16:49

A Wizz Air bejelentette, hogy korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben is tartanak toborzónapokat szeptember elején.

A Wizz Air augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról. A délelőtt 9 órakor kezdődő, egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd a jelentkezőkre személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak. A légitársaság közleménye szerint garantált a versenyképes fizetés, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszere, valamint az előre megküldött havi beosztás, amelyet kéthetente kapnak meg a kollégák.

A cél 800 új légiutaskísérő felvétele még ebben az évben

Fotó: Wizz Air

A fedélzeti személyzet tagjai sokszínű környezetben dolgozhatnak, számtalan fejlődési lehetőséggel, mint például a Wizz Air Cabin Crew to Captain program, amely egy átfogó pilótaképzéssel segíti a légiutaskísérőket, a minél sikeresebb karrierív érdekében. A kollégák további kedvezményekre jogosultak a WIZZ járatain, valamint ajándékjegyeket is kapnak a családtagjaik, illetve a barátaik számára is – teszik hozzá.

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottájának méretét, így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását. A közlemény szerint a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött; csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

 

Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését, a jelöltek az alábbi felületen adhatják le a jelentkezéseiket.