A Monkey Bistrótól az Esztergomi Bazilika kupolájáig

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2021. október 19. 14:46

A Várkert Bazár Öntőház udvarának közelmúltban újranyitott éttermében találkoztak október 19-én a Skål International Hungary tagjai.

Nemrégiben Monkey Bistro néven nyitott újra a budapesti Várkert Bazár páratlan adottságú étterme, ahol, október 19-én networking ebédet tartott a Magyar Skål Club. A Budapest Party Service, illetve a Vak Varjú cégcsoporthoz tartozó éttermet röviden bemutatta Klug Ivett üzletvezető.

Jávorkai Péter elnök köszönti a megjelenteket

Fotó: turizmus.com

Jávorkai Péter a Skål Hungary elnöke bevezetőjében elmondta többek között, hogy a Skål Europe, több másik földrész Skål szervezetét követően immáron saját area committee-t alakíthatott, ami remélhetően segíti majd az európai klubok együttműködését, a tagok üzleti tevékenységét.

Jávorkai Péter bejelentette azt is, hogy a decemberre, Kanadába meghirdetett Nemzetközi Skål Kongresszust az utazási bizonytalanság miatt lemondták, illetve kizárólag online rendezvényként tartják meg.

A Skål hungary elnöke elmondta azt is, hogy a négytagú elnökség munkájának segítésére megalakult négy szakmai munkacsoport – a "Twinning", a testvérkapcsolatok erősítésére; a "Tagsági bővítési" a taglétszám növelésére; a "Pr és kommunikáció" a Skål mozgalom népszerűsítésére; a "Young Skål" a felsőfokú turisztikai képzésben részt vevő diákok bevonására –, amelyek már ülést is tartottak a 19-i ebédet követően.

Treer Éva prezentál

Fotó: turizmus.com

A Monkey Bistróban tartott networking esemény szakmai vendége volt  Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Turisztikai Irodája. Treer Éva, a Főegyházmegye turisztikai projekt menedzsere röviden bemutatta a fővárostól, Szentendrén át Esztergomig húzódó terület kínálatát.

Treer Éva kiemelte az október 23-i után, négy szombaton kínált különleges programot, amely az "Ég és föld között" címet viseli, s lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők rövid kalandtúrát tegyenek a felújítás alatt álló Esztergomi Bazilika kupolájában.

Treer Éva elmondta azt is, hogy igyekeznek szoros kapcsolatot ápolni a turisztikai szakmával, ennek jegyében látták vendégül a közelmúltban a MUISZ közgyűlését, november 9-én pedig ott lesznek a MICE Business Day kiállítói között.

(Nyitóképünkön Treer Éva és Jávorkai Péter a networking ebéd kezdete előtt.)