Anya-lánya páros lesznek a Turizmus Café első vendégei

Forrás: turizmus.com

 2020. december 13. 14:01

Szerdán debütál új talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Első alkalommal egy olyan közismert anya-lánya páros lesz a vendégünk, akik a topéttermek világából érkeznek hozzánk.

Amint arról már beszámoltunk, új márkánk, a december 16-án útjára induló Turizmus Café szakmai talkshow minden adása három témára épül fel:

  • a hónap szakembere(i) – könnyed beszélgetés szakmabeliekkel szakmabelieknek
  • a hónap híre
  • kulisszatitkok.

 

A hónap szakemberei

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk majd.

A Turizmus Café első vendégei egy vendéglátós dinasztia képviselői, a Gerbeaud Kávéház és a 2 Michelin-csillagos Onyx tulajdonosai, Pintér Katalin és lánya, Niszkács Anna lesznek, akiket nemcsak a munkahelyi, hanem az otthoni munkamegosztásról is kérdez majd Érczfalvi András műsorvezető – egy kávé mellett.


A hónap híre

A beszélgetést követően a koronavírus-járvány kapcsán felértékelődött egészség és higiénia téma kerül asztalra. Tancsik Gábor, az Immunetec operatív igazgató (korábban a Corinthia Grand Hotel Royal munka- és egészségvédelmi vezetője) egy különleges magyar találmányról mesél, amely akár egy évig is képes távol tartani a baktériumokat és vírusokat a különböző felületekről.

 

Kulisszatitkok

A műsor harmadik blokkjában a Puskás Aréna mutatkozik be egyedi rendezvényhelyszínként, amely a Turizmus Café első, online sugárzott adásának is helyet ad.

Érdemes lesz bekapcsolódni, mert a Turizmus Café nézői között egy Immunetec ajándékcsomagot is kisorsolunk.

Találkozzunk december 16-án (szerdán), 9 órakor a turizmus.com Facebook-oldalán! Kávézzunk együtt!

A Turizmus Kft. csapata