Az év applikációja lett a Debreceni Programok

Forrás: turizmus.com

 2018. november 25. 10:20

Komoly szakmai sikert ért el a Debreceni Programok applikáció. A VisitDebrecen mobiltelefonos szolgáltatását találta 2018-ban a legjobbnak a Magyar Marketing Szövetség, ezért az év applikációjának választotta.

Az idén nyáron fejlesztett mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a debreceni programokról. Könnyű a keresés időpontok, helyszínek és programtípusok szerint. Nemcsak a kulturális események között válogathatnak a felhasználók, hanem az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.

Széles Diána és Gődény Gábor a két frissen nyert díjjal

 

„Komoly szakmai siker, hogy a Magyar Marketing Szövetség a legjobbnak ítélte a Debreceni Programok applikációt. Ez egy fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk Debrecen turisztikai információs fejlesztésében” – mondta a díj kapcsán Széles Diána alpolgármester.

A Debreceni Programok applikáció idén augusztusban, a Debreceni Virágkarnevál előtt jelent meg és a szezonban nagyon sok debreceni és a városba látogató turista töltötte le.

„Az a célunk, hogy kiadványaikkal, a köztéri digitális információs kijelzőkkel és az applikációval a lehető leggyorsabban a lehető legbővebb információt nyújtsuk az érdeklődőknek” – fogalmazott Gődény Gábor, a VisitDebrecen divízió vezetője.

Az idén nyáron fejlesztett mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a debreceni programokról

Fotók: VisitDebrecen

Debrecen nemcsak az év applikációja díjat nyerte el idén, hanem – immáron ötödik alkalommal – az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat is megkapta. Az, hogy Debrecen idén ismét ebben az elismerésben részesült, megerősítést jelent abban, hogy a városban innovatív és értékteremtő IT cégek működnek, akik hozzájárulnak a város dinamikus gazdasági fejlődéséhez, a helyi online kultúra magas minőségéhez.