Csobbanj Európával Mórahalmon!

Forrás: turizmus.com

 2017. július 20. 19:04

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák 2017-ben is változatos helyszíneken valósítják meg hagyományos regionális roadshow-jukat a nyár folyamán.

A Europe Direct Szeged iroda és partnerei július 21-én, pénteken a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő területén várják az érdeklődőket a „Csobbanj Európával!" programra.

A rendezvény célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről (utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok), az Európai Uniót érintő aktualitásokról ingyenesen és kötetlen formában nyújtson tájékoztatást a strandolóknak.

A rendezvényt kvízekkel, ügyességi és logikai játékokkal színesítik. Többek között mókás Facebook-fotózkodással és a FINA-világbajnokság tiszteletére „Vizes tesztet vízért" játékkal várja az érdeklődőket a standnál.

Kötetlen formában az Európai Unióról

Fotó: Szent Erzsébet Gyógyfürdő

A kezdeményezéshez idén is csatlakozott a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Szegedi Kirendeltségén működő EURES iroda, az Euroguidance helyi képviselete, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network iroda is – közölte a mórahalmi fürdő.