Elárverezik Madonna legendás Cadillacjét

Forrás: turizmus.com

 2023. május 09. 10:18

Több mint 13 év után a fekete Cadillac Escallade elhagyja a tátrai Humnót. A hatalmas fekete SUV-t, amelyet Madonna használt 2009-es évi turnéja során Prágában, a látogatók évek során attrakcióként ismerték, mivel a Cadillac táncparkett felett függött fejjel lefelé.

A 2007-ben gyártott autó, amelyben Madonna aláírása is megtalálható, mostanáig a 2010-ben átadott tátrai Humno étterem különleges dísze volt - tájékoztatott a Szlovák Turisztikai Képviselet.

A mennyezetre felfüggesztett Cadillacet június második felében árverésre bocsátják, a bevételt a Magas-Tátra hegyi központ a volt függővasút közbenső állomásépületének felújítására használja fel.

Az épületben jelenleg a Retro station étterem található, valamint raktárként is működik. A bevételt a tető, lefolyók és egyéb nélkülözhetetlen elemek javítására szeretnénk felhasználni - emelte ki Dušan Slavkovský, Magas-Tátra hegyi központ igazgatója.

A legendás jármű köré építették fel 2010-ben a Humno éttermet. Most nem kis feladatot jelentett a Cadillac eltávolítása az épületből.

Fotó: Szlovák Turisztikai Képviselet

A Cadillacet Humnóban sörtartályok váltják fel. A Humno felújításának befejezését a nyári turistaszezon előtt tervezik - tájékoztatott Roman Sedlák, a köpont F&B menedzsere.

A Cadillac távozását követően Humnóban az egyetlen motorgépjármű a Kässbohrer hólánctalpas jármű marad, melynek fülkéjéből a vendég lemezlovasok játsszák szettjeiket.