Állatkert nyerte el a legjobb turisztikai honlap díjat 2023-ban

Forrás: turizmus.com

 2024. február 16. 10:28

Második alkalommal rendezték meg ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekordmennyiségű, összesen 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott.

A pályázatra a legtöbb nevezés az E-kereskedelem (30), a Szolgáltatás (22), a B2B weboldalak (22), illetve Az Év Applikációja (21) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Turizmus, Egészségügy, valamint Márkasite kategóriában is.

Turizmus kategóriában ’Az Év Honlapja’ a Veszprémi Állatkerté lett, minőségi díjat kapott a Hello Miskolc – Miskolc hivatalos turisztikai oldala, a Spirit Hotel Thermal Spa***** honlapját pedig különdíjjal ismerték el.

2023-ban ’Az Év Honlapja’ díjat nyert még többek között Balatoni Hajózási Zrt. (kormányzat kategória), a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ (kultúra kategória) illetve az Úri cipő - kaptafa (vendéglátás kategória) és Villány a BOR VÁROSA honlapja (önkormányzatok és települések kategória).

Turizmus kategóriában ’Az Év Honlapja’ a Veszprémi Állatkerté lett

Fotó: www.veszpzoo.hu

Idén a BudapestGO nyerte 'Az Év applikációja' díjat.

'Az Év Honlapja Abszolút díj' győztese az "Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon" pályázat. A projekt a babarci kora avar temetőt interaktív módon mutatja be.

A társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület dinamikus és interaktív tartalmat nyújt, ami könnyedén szólítja meg a mai fiatalokat, így az oktatás területén kiválóan használható. Az alkalmazás egyedülálló megközelítése az oktatásban és a kulturális örökség bemutatásában példaértékű, és tökéletesen megtestesíti a modern kor oktatási igényeit.

Az összes díjazott listája itt érhető el.