Már lehet regisztrálni a Turizmus Világnapja budapesti programjaira

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 20. 10:37

A Turizmus Világnapja alkalmából idén is turisztikai nyílt napot szervez a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ számos ingyenes programmal.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én megünnepli a Turizmus Világnapját. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ebből az alkalomból idén is turisztikai nyílt napot rendez, amellyel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai közönséggel.

A nyílt naphoz idén is sok izgalmas programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók. Az érdeklődők egy turista szemével fedezhetik fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit.

A programokon eddig évente közel kétezren vettek részt

Fotó: BFTK

A programok egy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban a legtöbbjük előzetes regisztrációhoz kötött. Szeptember 26-án, 27-én és 28-án izgalmas tárlatvezetésekre, városnéző túrákra, vezetett sétákra és más, színes programokra kerül sor, ingyenes vagy kedvezményes étel- és italfogyasztással.

A programok és szolgáltatók listája ITT található.