Megjelent a Fehérvár Travel 2018-19. évi téli katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 21. 13:09

A 100 oldalas kiadvány 58 különböző társasutazást kínál 112 időpontban.

 

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2018-19. évi téli katalógusa, amelyben 32 féle egzotikus és 26 féle európai buszos utazás található.
Mint minden évben, most is várnak újdonságok az utazni vágyókra a Fehérvár Travelnél, például a „Hongkong, Makaó, Tajvan” valamint az „Advent Zágrábban és Grabovnicában” című programok. Újra megtalálható a programfüzetben a „Szilveszter Párizsban” és „A Kölni Karnevál”, valamint az összes program, ami az előző téli katalógusban szerepelt.

 

58 különböző társasutazás lehetősége

Fotó: turizmus.com

Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következők lesznek: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, USA, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a kiadványban.

Az iroda a téli időszakban is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait.

Október 11-éig minden program előfoglalási kedvezménnyel foglalható.

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy a 2018-as évben is eddig az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

Kapcsolódó cikkek

A világ első kézből

2018. szeptember 21.