Hamarosan kezdődik a XXI. Debreceni Őszi Fesztivál

Forrás: turizmus.com

 2018. november 06. 15:18

2018. november 7-16. között számos művészeti ágban (komoly- és könnyűzene, képzőművészet, film- és színművészet, táncművészet) találhatnak az érdeklődők minőségi programokat.

A Debreceni Őszi Fesztivál teret ad a helyi és országos jelentőségű évfordulóinknak is. Ezek közé tartozik például a Reqiuem a magyar hősökért elnevezésű emlékkoncert, amelyet az I. világháború lezárása 100. évfordulójának apropóján szerveztek meg. A Főnix Rendezvényszervező nemcsak érdekes és emlékezetes koncertekkel, kiállításokkal, színház- és táncművészeti előadásokkal, gyermekprogramokkal, népművészeti rendezvényekkel, tematikus filmnapokkal és közönségtalálkozókkal várja az érdeklődőket, hanem igazi sztárkavalkádot is bemutat.

A Momentán Társulat

Fotó: turizmus.com

Debrecenbe jön a világhírű Yamato dobos társulat, és elkápráztat minket művészi teljesítményével a Csík Zenekar, a Brains szimfonikus zenekarral kiegészülve, a Momentán Társulat, a soproni dESZKa Társulat, ahol KOWALSKY MEG A VEGA dalaira középiskolások, egyetemisták, tanárok és a zsirai Fogyatékos Otthon KOMISZ színjátszós lakói játszanak.

A részletes program letölthető INNEN.

Kapcsolódó cikkek

Indul a Taxify Debrecenben

2018. október 04.