Szabadtéri mozi nyílik a Corvin Plaza tetőteraszán

Forrás: turizmus.com

 2020. június 17. 14:45

Június 17-én nyitja kapuit a város új szabadtéri mozija, a KULTIK Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premier filmeket mutatnak be.

A kialakításnál törekedtek a szervezők törekedtek a biztonságra, a vírusveszély miatt kifejezetten tágas elrendezéssel várják a vendégeket. A 160 helyett ezért egyelőre 54 férőhelyes moziban nyugágyakról, babzsákfotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt. A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábunknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk.

A filmek minden este 21 órakor kezdődnek, szerdán Jane Austen Emma című kosztümös filmjével indul a KULTIK Terasz első vetítése.

Nyugágyakról, babzsákfotelekből vagy rendezői székekből lehet mozizni a csillagok alatt

Fotó: KULTIK Terasz

Hogy teljes legyen a moziélmény, a szervezők a büfében popcornról és hideg üdítőről is gondoskodtak, mi több olyan kényelmi szolgáltatásokkal is készülnek, mint a szúnyogokat távol tartó speciális fáklyás rendszer, és az ingyenes takaró.

Az üzemeltetők ígérete szerint a KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik majd a legfrissebb premierfilmeket is. Lehet válogatni családi, romantikus, vígjáték és Oscar-díjas filmekből is.


A rovat belföldi turisztikai híreinek megjelenését a SZÉP-kártya szponzorálja.