Turizmusfejlesztési konferenciáját rendeztek a kínai Santungban

Forrás: turizmus.com

 2022. július 25. 09:44

Június 26. és 27. között tartották a Santung 2022 Turizmusfejlesztési Konferenciáját Jiningben. Az eseményen a hagyományokat és a modern dizájnt egyesítették. 18 fajta kulturális és kreatív turisztikai árucikket mutattak be, ami kiválóan demonstrálta Linji városának tradícióit.

A vásáron bemutatott ősi Lu hímzés például Santung tartomány reprezentatív hímzése. Ez az egyik legkorábbi, történelmi dokumentumokban feljegyzett hímzés, és egyike a "nyolc híres hímzésnek" Kínában. Az alkotások jól mutatják a kínai kalligráfia és festészet hatását is. Elegánsak, valósághűek és merészek, rendkívül kifinomultak és részletgazdagok - írja a silkroadhungary.hu.

Jellegzetes Lu hímzés

Fotó: silkroadhungary.hu

A Linji agyagsíp a keleti Han-dinasztia idején keletkezett, és tartományi szintű szellemi kulturális örökség. A speciálisan, 10 lépésben létrehozott hangszer nemzedékről nemzedékre öröklődik és ma már láthatóak a hagyományhű, de megújult formái is, több mint száz sorozattal és ötszáz színnel.

Linji városa egy igazi és élő kulturális központ, ahol a kézzel készített kulturális termékek harmonikusan ötvöződnek a kreativitással. A város mára már egy karakteres márkává vált.

Biztosak lehetnek benne, ha azt látják: "Linjiben gyártva", jó minőségű, eredeti terméket tartanak a kezükben.