Új kedvezménykártyával várja Székesfehérvár a turistákat

Forrás: turizmus.com

 2021. május 07. 10:13

A székesfehérvári Turisztikai Kft. kezdeményezésére egy különleges ajánlattal várják a város turisztikai szolgáltatói az újranyitás időszakában a látogatókat. A város üzenete egyértelmű: Nyiss Fehérvárra, és maradj éjszakára!

Céljuk, hogy a tavaszi - nyári hónapokban várható nagymértékű belföldi turistaforgalom egyik kedvelt célpontja legyen Székesfehérvár, mindez a vendégéjszakák számának növekedése mellett.

nyissfehervarra

A kedvezménykártyát azok a látogatók vehetik igénybe, akik a partnerszálláshelyek valamelyikében szállnak meg a május 6. és július 30. között

Fotó: Székesfehérvári Turisztikai Kft.

Székesfehérvár csodás történelmi belvárosa az újra kinyitott teraszokkal, mediterrán hangulattal már önmagában is kirándulásra csábít, de a Nyiss Fehérvárra Kedvezménykártya ezen felül tálcán kínál minden olyan aktív vagy kulturális programot, amelyekért többéjszakára is érdemes tervezni. A kedvezményes és ingyenes szolgáltatásokat azok a látogatók vehetik igénybe, akik a partnerszálláshelyek valamelyikében szállnak meg a május 6. és július 30. közötti időszakban - akár egy éjszakára. A térítésmentesen igénybe vehető kártyával kulturális programokhoz, élményekhez, ajándékokhoz jutnak a vendégek jelentős kedvezménnyel vagy akár ingyenesen.

Az ingyenes szolgáltatások között a vendégek megtalálják a Tourinform iroda garantált programjait, de a Nemzeti Emlékhely is szerepel a listán. Kedvezményt kínál még a város szinte valamennyi turisztikai célpontja, mint például a Sóstó Látogatóközpont, a Bory-vár, az Árpád Fürdő, a Szent István Király Múzeum, a környék látnivalói közül a Gorsium Régészeti Park és a Katonai Emlékpark Pákozdon. A kampányban résztvevő szálláshelyekről és az igénybe vehető kedvezményekről bővebb információ a Nyiss Fehérvárra! hivatalos weboldalán található.