Ilyen volt a szezonzáró Turizmus Café – képekben

Forrás: turizmus.com

 2021. július 11. 17:41

A Turizmus Kft. szakmai talkshow-sorozatának szezonzáró adásában Ivana Herceg, Horváth Mira, Oszkó-Jakab Natália, Nagy Gábor, Kőrössy Zoltán és Kovács Zsolt volt a vendégünk. Mutatjuk a műsor felvételén és a backstage-ben készült fotókat.

A Turizmus Café hetedik, szezonzáró adásában Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán mesélték el, honnan indultak, hogyan lettek üzlettársak, hogyan építették fel a közös céget és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

Balról jobbra: Nagy Gábor, Kőrössy Zoltán és Érczfalvi András

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

A műsor vendége volt a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselője, Ivana Herceg, valamint munkatársa Horváth Mira, akik a legfrissebb aktualitásokról beszéltek a horvátországi beutazással és a nyaralási lehetőségekkel kapcsolatban.

Ivana Herceg (balra) és Horváth Mira

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

Ezt követően a Sun&Fun sales managere Kovács Zsolt a törökországi nyaralási lehetőségekről és az ott érvényben lévő szabályokról adott átfogó képet.

Kovács Zsolt

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

A műsor belföldi témával zárult: Oszkó-Jakab Natália, a Magyar Turisztikai Program Alapítvány társelnöke szerveztük létrejöttéről, küldetéséről és hosszú távú terveiről számolt be.

Oszkó-Jakab Natália

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

Nézze meg a teljes képgalériáját ITT >>>

Ha lemaradt a szezonzáró adásról, a Turizmus.com Youtube-csatornáján újra megnézheti.