Távfelügyeleti alkalmazások a biztonságért

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 14. 11:24

Az okostelefonok ma már életünk részei, amelyet mindig magunknál tartunk, és már nemcsak kommunikációra, kapcsolattartásra használjuk, hanem sok egyéb dologra, akár videómonitorozásra is.

Sokan a munkájuk, életük egy részét is könnyedén intézik a mobiljukról, vásárolnak, bankolnak, fizetnek, illetve a szórakozás különböző válfajait ennek segítségével űzik, de egy jó játékra is bevethetők, bárhol is tartózkodunk. Rengeteg hasznos applikáció segít bennünket akár navigálásról, akár túratervezésről, városnézésről, közösségi közlekedésről vagy a biztonságunkról van szó.

 

Biztonság, kényelem és okosotthonok

Az Ezone Elektronikai Áruház biztonságtechnikai eszközöket is kínál a babafigyelő monitoroktól kezdve a füstérzékelőkön át a riasztó- és kamerarendszerekig, illetve ezekhez különféle mobilos applikációkat is ajánl. Már nemcsak a telefonjaink okosak, hanem az otthonaink, munkahelyeink is okossá tehetők alkalmazások, különféle erre alkalmas eszközök segítségével, így amikor nem tartózkodunk otthon, az irodában, a telephelyen, akkor is vezérelhetjük, biztonsági kamerák mobiltelefonra közvetített képei, videói alapján figyelhetjük, mi történik a helyszínen.

Akkor járunk el jól, ha nemcsak a saját megnyugtatásunkra telepítjük ezeket az eszközöket, hanem a különböző kültéri vagyonvédelmi eszközöket egy távfelügyeleti rendszerbe kötve működtetjük, így probléma esetén biztosított a megoldás, kivonuló járőrök, esetleg rendőrségi riasztás segítségével.

Már nemcsak a telefonjaink okosak, hanem az otthonaink, munkahelyeink is okossá tehetők

Fotó: ezone.hu

Biztonságtechnikai mobilalkalmazások távfelügyelethez

Kezeld otthonod, üzleted vagy más létesítményed biztonságát bárhol és bármikor mobil biztonsági menedzsment megoldásokkal. Az iPhone, iPad, Android készülékekre vagy más webképes eszközökre telepíthető alkalmazások hatékony biztonsági megoldást jelentenek magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Valós idejű riasztásokat, távoli élesítési/hatástalanítási képességeket, hozzáférés-kezelést és élő videófelügyeletet biztosítanak.

A mobil appok új lehetőségeket kínálnak az otthoni és munkahelyi biztonság, a védelem fejlesztésére. Figyelj és kezelj akár egy vagy több helyszínt, reagálj a váratlan eseményekre bármilyen webképes eszközről.

Rugalmasan, bárhonnan megváltoztathatod az egyes családtagok/alkalmazottak hozzáférését, továbbá az egyéni konfigurációknak megfelelően riasztásokat, videófelvételeket kaphatsz a beállított feltételek teljesülése esetén.

 

Milyen előnyökkel jár a távfelügyelet?

Ezek a funkciókban gazdag, többeszközös képességekkel rendelkező mobilalkalmazások lehetővé teszik, hogy irányítsd otthonod, telephelyed biztonságát.

A kompakt felület lehetővé teszi, hogy proaktívan reagálj az eseményekre, minimalizálva ezáltal a károk mértékét. Ezen túlmenően távoli helyszínekről is könnyen hozzáférhetsz nagy felbontású, jó minőségű videókhoz, rögzítheted azokat, és elmentheted a felvételeket, amelyek értékes bizonyítékul szolgáltathatnak az eseményekről a hatósági vizsgálatok során.

(X) a cikk nem a szerkesztőség szellemi terméke