Még egy hétig EARLY BIRD: Budapest Guide és Budapest Card

Forrás: turizmus.com

 2017. november 23. 18:20

Kedvezményes és egyénre szabott megjelenési lehetőségeket kínál a Budapest Guide kiadványban és a Budapest Card katalógusban a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ november 30-áig. Ezen időpont után teljes áron lehet felületet igényelni december 22-éig.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hivatalos turisztikai kiadványait tekintve megkezdte – a 2018. április hónaptól érvényes – új turisztikai évadra való felkészülését.


A Budapest Guide nyolc nyelven megjelenő kiadványában, valamint a Budapest Card katalógusban való megjelenési lehetőséget most kedvezményesen, illetve egyénre szabottan ajánlja a BFTK.

A közös eredményesség érdekében a BFTK felkínálja a Budapest Card terméke elfogadóhelyi-hálózatához való kedvezményes csatlakozási lehetőséget is.

Az early bird akcióról és az aktuális listákról itt tájékozódhat.

Kérdéseivel keresse a BFTK Budapest Card divízióját: a +361-486-3325-ös telefonszámon, illetve a sales@budapestinfo.hu e-mail címen.

A turisztikai kiadványban való hirdetés kapcsán pedig Sali Máriát, a BFTK média portfólió értékesítési referensét a sali.maria@budapestinfo.hu email címen érik el.