Érték és Minőség Nagydíj turisztikai szolgáltatóknak is

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 12. 14:32

A napokban adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit az Országházban. A 60 pályázó 67 pályázata között több turisztikai szolgáltató munkáját is elismerték.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt – tájékoztatott Nádas Gábor, az egyik díjazott, a Thermal Hotel Visegrád vezérigazgatója.

A Thermal Hotel Visegrád csapata a díjjal: Nádas Gábor vezérigazgató, Nagy-Bándli Zsófia értékesítési igazgató, Paczné Nagy Zsófia vendégkapcsolati munkatárs (a pályázat előkészítője), Kertész Tímea gazdasági igazgató és Hága Péter üzemeltetési igazgató

Fotó: Thermal Hotel Visegrád

A díjazottak között egyébként megtalálható kis- és középvállalkozó, valamint nagyvállalkozás, de szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is. A turisztikai szektorból többen is kiérdemelték a  díjat.

A Érték és Minőség Nagydíj turisztikai díjazottjai a következők:

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő (Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.)

Prónay-kastély, Alsópetény

Thermal Hotel Balance Lenti

Thermal Hotel Visegrád

Az Érték és Minőség Energiahatékonyságért és Környezetvédelemért Nívódíjat a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. érdemelte ki a budapesti fürdők felújításáért és korszerűsítéséért.