Kerékpáros kínálat kerestetik

Forrás: turizmus.com

 2018. december 18. 16:39

A Magyar Kerékpáros Szövetség 2019. január 13-14-én Stuttgartban, január 17-20 között Brnoban jelenik meg önálló kerékpáros standdal.
A szövetségi szintű magyar részvétel célja - az egyre inkább nemzetközi érdeklődésre számot tartó versenysport események népszerűsítése mellett - a hazai szabadidős kerékpáros kínálat bemutatása lesz, ezzel ösztönözve a német és cseh kerékpáros turisták Magyarországra utazását.
A partnerség jegyében e vásárokon az MKSZ ingyenes, kiadvánnyal történő megjelenési lehetőséget biztosít a hazai turisztikai szakma számára.

Fotó: MKSZ

Kérjük azokat, az érdeklődő szolgáltatókat, akik a kerékpáros beutazó turisták számára releváns, nemzetközi szintű kerékpáros ajánlattal rendelkeznek, legyenek kedvesek az ingyenes megjelenéssel kapcsolatos érdeklődésüket Kádár Kristófnál, a kadar.kristof@bringasport.hu címen jelezni.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a megjelenés feltétele a német, angol és cseh nyelvű kiadványok beszállítása, határidőre, az 1027 Budapest Ganz utca 16. szám alá (Magyar Turisztikai Szövetség), megfelelő csomagolásban,  feltüntetve, hogy melyik vásárra szánják.
A szervezők a kiadványok visszaszállítását nem vállalják. A beszállításra január 7-9. között lesz lehetőség.