Megújult Magyarország belföldi turisztikai honlapja, a csodasmagyarorszag.hu

Forrás: turizmus.com

 2021. május 18. 17:40

A Magyar Turisztikai Ügynökség a turizmus újraindulása után a csodasmagyarorszag.hu megújításával is segíti a hazai utazók tájékozódását.

Most, hogy a turizmus, még ha korlátozásokkal is, de újraindult Magyarországon, egyre hangsúlyosabbá válik, hogy akár inspiráció, akár az utazás konkrét tervezése céljából hiteles és gazdag tartalommal találkozzon az utazóközönség – írták közleményükben.

A járványhelyzet enyhülése után az elmúlt évekhez képest még magasabb érdeklődésre számíthatunk a belföldi utazások iránt. Többek között ezért is fontos a célzott marketingtevékenység, és a bizalom erősítése a hazai utazóközönségben.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelten fontosnak tartotta, hogy csodasmagyarorszag.hu megújításával segítse a hazai utazók tájékozódását.

csodasmagyarorszag

A megújult honlap konkrét ajánlatokat, útiterveket is tartalmaz, és úti célonként 1, 2, 3 és 5 napos látogatáshoz kínál attrakciókat és élményeket

Fotó: MTÜ

Annak érdekében, hogy a belföldi és a nemzetközi kommunikáció minél egységesebb legyen, a Csodás Magyarország, és a nemzetközi utazóközönséget megszólító weboldal, a visithungary.com nagyon hasonló struktúra és arculat mentén épülnek fel. Az új weboldal figyelembe veszi a hazai utazók keresési igényeit, a rejtett kincsek iránt való fokozott érdeklődését. Az oldal struktúrájában követi a világszintű trendeket, az úti cél és turisztikai termék szerinti bontás mellett az utazásmegtervezéséhez segítséget nyújtó blokk is található a menüben. A különféle érdeklődésű utazók célzottan megtalálják a számukra legizgalmasabb tartalmakat, ajánlókat. Ezen felül a honlap konkrét ajánlatokat, útiterveket is tartalmaz, és úti célonként 1, 2, 3 és 5 napos látogatáshoz kínál attrakciókat és élményeket. Mindehhez gasztronómiai és borajánló is kapcsolódik. Az MTÜ a nemzetközi utazókról sem feledkezik meg, számukra tavaly ősszel szintén megújult a visithungary.com, ahol az elérhető nyelvek köre folyamatosan bővül.