MICE Business Day: telt ház a kiállítói standokon!

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 10. 12:53

A nagy népszerűségnek köszönhetően idő előtt, már szeptember elejére elfogytak a kiállítóhelyeink a MICE Business Dayre, amelynek idén az UP Újpesti Rendezvénytér ad otthont.

Kiállítóink egy része hűséges, visszatérő partnerünk, akik két okból jönnek vissza évről évre. Egyrészt úgy érzik, egyszerűen presztízs kérdés részt venni az ország egyetlen üzleti utaztatói B2B workshopján, ahol idén már 5. alkalommal találkozhat egy helyen, koncentrált formában a kereslet és a kínálat.

Tavaly a Millenáris adott otthont a rendezvénynek

Fotó: Grósz Balázs

Éppen ebből adódik a második előny is, nevezetesen, hogy sehol másutt nem tudnak ilyen intenzitással és hőfokkal, ennyire hatékony tárgyalásokat folytatni a potenciális partnerekkel.

És ha mindez még nem lenne elég, az esemény kiváló lehetőséget kínál networkingre, kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére, illetve nem utolsó sorban konkurenciaelemzésre.

Ez motiválta régi és új kiállítóinkat, hogy rekord idő alatt töltsék fel az UP Újpesti Rendezvénytérben rendelkezésre álló 80 kiállítói asztalt.

Abban bízunk, hogy a www.micebusinessday.hu oldalon a kiállítók listáját látva ugyanilyen hamar betelik majd az az online diary is, amelyben a corporate vásárlók foglalhatják le 15 perces rapid randijaikat.

Kövesse nyomon az esemény legfrissebb információit a MICE Business Day Facebook oldalán!