Négy kategóriában döntőben a legrangosabb rendezvényes versenyen a Visual Europe Group

Forrás: turizmus.com

 2021. december 15. 15:05

Először fordul elő a világ legkiválóbb rendezvényeit és élő kommunikációs kezdeményezéseit díjazó BEA World történetében, hogy 4 kategóriában is a döntő shortlistjére jut magyar projekt. Közös pont bennük, hogy mindegyik technikai szolgáltatója a Visual Europe Group volt.

A Best Event Awards díjátadóját és a záróünnepséget december 17-én rendezik, ekkor dől el, lesz-e valamelyik kategóriában magyar nyertes - közölte a Visual Europe Group.

A négy kategória magyar döntősei a Vadászati Világkiállítás a Meeting, convention&incentive, illetve a Training/Educational kategóriákban, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a Meeting, convention&incentive kategóriában, és a Szent István napi ünnepség a Use of technology kategóriában.

„A világ legkiválóbb rendezvényeit és élő kommunikációs kezdeményezéseit díjazó BEA World nemzetközi versenyében 2018-ban még csupán egy, 2020-ban két kategóriában került shortlistre magyar projekt. Ez idén már négy kategóriában történt meg, ráadásul mindegyikben a Visual Europe Group a technikai szolgáltató” – mondta el Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

beaworld

A Visual Europe Group három döntős rendezvény technikai hátterét szolgáltatta, melyek négy kategóriában várják a december 17-i döntő eredményét

Fotó: BEA World

A végső döntés a zsűri kezében van, de a közönség szavazatai is rengeteget számítanak, a BEA World ugyanis közönségdíjat is kioszt minden évben. Ebben a kategóriában tavaly éppen a Visual Europe Group és a Special Effects által indított Power Of Live Events (POLE) – Az Élmény Ereje kampány nyert, amely a rendezvényszakma legnagyobb iparági összefogásává nőtte ki magát 2020-ban.
A szavazáshoz az alábbi linken lehet regisztrálni, a jelöltek teljes listája pedig itt található.