Pár napig még szavazhat az üzleti turizmus legjobbjaira!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 08. 16:43

A Business Traveller Hungary szerkesztősége idén 12. alkalommal osztja ki az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakat. A nagy szakmai érdeklődés mellett zajló szavazás ugyan csak szeptember 12-én zárul, a jelöltekre máris rekordszámú szavazat érkezett.

 

A Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díj jelöltjei közé 2022-ben olyan cégek kerültek, amelyek az értékelési időszak legszélesebb szolgáltatását nyújtó, leginnovatívabb, legeredményesebb piaci szereplői voltak az adott kategóriában.

A díj a kiemelkedő színvonalú corporate szolgáltatókra szeretné ráirányítani a figyelmet, ezért a korrektség, a rugalmasság, az aktivitás és az eredményesség egyaránt fontos szerepet játszott a jelöltek kiválasztásában.

A magas szolgáltatási színvonal nyújtása nem csak a szakmában dolgozók egyik legfontosabb törekvése, úgy tűnik, azt az utazóközönség is nagyra értékeli: a magyar üzleti turisztikai piac legjobbjaira minden eddiginél több szavazat érkezett az augusztus végén elindult voksoláson.

Ne maradjon le Ön sem, szavazzon az üzleti turizmus legjobbjaira!

A Business Traveller Hungary szerkesztősége idén 12. alkalommal osztja ki az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakat. A legkiemelkedőbb corporate turisztikai szolgáltatókra olvasóink 10 kategóriában szavazhatnak az esemény weboldalán szeptember 12-ig.

Az ünnepélyes díjátadót 2022. szeptember 19-én rendezi meg a magazin szerkesztősége és kiadója a Haris Parkban, Buda exkluzív neoreneszánsz stílusú találkozóhelyén.

Szavazok >>>


A rendezvény támogatói: