28 ezer szoba Budapesten; hányás a kalandok között – videó

Forrás: turizmus.com

 2017. február 08. 21:51

A Booking több szobát kínál Budapesten, mint az összes szállodai szoba, hiszen magyar partnerei között komoly teret szentel a hostelüzemeltetőknek és az egyéb ingatlanmenedzsment vállalkozásoknak.

Extranet szolgáltatására is utalva, a Booking.com a budapesti Klauzál utcában, az Extra (rom)kocsmába invitálta szálláshelyeket üzemeltető partnereit február 8-án este.

Miután a több német várost érintő, földi kiszolgálói sztrájk miatt nem érkezett meg Budapestre Nadine Satchel, Németországért, Csehországért, Lengyelországért és Magyarországért felelős regionális menedzser, a meghívottak Bettina Natterer prezentációját hallgathatták meg.

Bettina Natterer magyarországi területi képviselő, mellette a Csehországért és az Ausztriáért felelős kollégái

A magyarországi területi menedzser elmondta többek között, hogy Budapest egyike a kiemelkedő növekedést mutató desztinációknak. Számokban: 2016-ban a Booking majdnem 28 ezer szobát kínált a magyar fővárosban, s a vendégek foglalásonként több mint 3 éjszakát töltöttek Budapesten (további 2016-os statisztikák a prezentációból kiemelt alábbi slide-on).


A jelenlévők megtudhatták azt is, hogy a Booking.com immár 224 országban érhető el, 42 nyelven, valamint, hogy minden harmadik foglalást okostelefonról indítanak a vásárlók.

Azt pedig, hogy a mai utazók nem feltétlenül ugyanazokat a kalandokat keresik, mint az elmúlt évek, évtizedek kalandorai, mi sem jelzi jobban, mint az óriáscég saját promóciós videója, amelyben egy kiadós hányást is megörökítettek...