Elitéttermek a rászoruló fiatalokért

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 02. 10:54

Szeptemberben a Marriott négy magyarországi hoteljének étterme minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatja az SOS Gyermekfalvak tevékenységét a szállodalánc „You eat, we give” kampánya keretében.

A Marriott Európa-szintű „World of Opportunity” programjában helyet kapó kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése a kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül.

A program részeként szeptember folyamán a Marriott-csoporthoz tartozó három budapesti, valamint egy kecskeméti hotel étterme minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatják az SOS Gyermekfalvak tevékenységét.

Az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro is részt vesz a kampányban

Fotó: Marriott International

Emellett idén először, a nemzetközi akcióval párhuzamban, a lánc hazai vendégei karkötők megvásárlásával is hozzájárulhatnak a program sikeréhez. A hotelenként összesen 150 ékszer értékesítéséből befolyó összeggel a lánc szintén az SOS Gyermekfalvakat segíti.

Az akcióban idén másodjára a DNB Budapest (a Budapest Marriott Hotel étterme), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) mellett a The Ritz-Carltonhoz tartozó Kupola Lounge is részt vesz.

A Marriott ezzel a kezdeményezéssel a rászoruló fiatalok önálló élet- és karrierkezdését támogatja.

Az SOS Gyermekfalvak napi működése során több mint 63 ezer, 14 évesnél idősebb fiatal számára nyújt segítséget olyan hétköznapi területeken, mint az oktatás, a munka világára való felkészülés, a lakhatás, a szociális és életvezetési készségek, valamint a mentális egészség.

A DNB Budapest, a Budapest Marriott Hotel étterme

Fotó: Marriottt International

A két szervezet együttműködése nem újkeletű: a program 2012-es indulása óta a Marriott Európaszerte több mint 3 millió euró adománnyal támogatta a karitatív szervezet közel 400 programot magába foglaló tevékenységét. A vállalat dolgozói mindemellett 70 ezer önkéntes órában segédkeztek abban, hogy támogassák a fiatalok karrierépítési terveit.