A Hyatt öt szállodával veti meg a lábát a bolgár tengerparton

Szerző: Irházi János

Forrás: turizmus.com

 2023. április 12. 16:15

Spanyolország és Görögország után a Hyatt Hotels további európai befektetési célpontként Bulgáriát választotta jelezve, az ország megbízható nyári desztináció.

Az öt szálloda a közel kétezer szobájával a bolgár tengerpart két legkedveltebb strandja – Sunny Beach, Obzor – mögötti első vonalban helyezkedik el, és az economica.net híre szerint ebből négynek az átalakítása-felújítása már május 1-re befejeződik, az ötödik csak 2024-re lesz kész. Mind az öt luxusszálloda – korábban RIU – most már a Hyatt Hotels Inclusive kollekciójához tartozik, és úgy tudni, első sorban brit, német és cseh vendégekre számítanak.

Az öt közül a legnagyobb az 597 szobás Dreams Sunny Beach Resort & Spa (ex RIU Helios Paradise), és ide főként a családokat várják pihenésre.

A Dreams Sunny Beach Resort & Spa főleg a családokat célozza majd meg

Fotó: Facebook / Dreams Sunny Beach Resort & Spa

 

A Secrets Sunny Beach Resort & Spa (ex RIU Palace Sunny Beach) a jelentős átalakítást követően a 335 szobájában, őrizve az előd hagyományát, továbbra is csak felnőtt (+18) vendégeket fogad majd május 1-jétől.

Az Alua Helios Bay (ex RIU Helios Bay) a csendesebb Obzoron található, az ajánlat szerint a 318 szobába első sorban családokra, párokra, csoportokra számítanak. Szintén Obzoron nyitja meg május 1-jén a kapuját az Alua Sun Helios Beach (ex TUI Soneo Helios Beach) a maga 191 szobájával, míg a Sunny Beach központjában található Breathless Resort & Spa-ban még folyik a felújítás, a 394 szobás hotel átalakítása csak a 2024-es szezonra lesz kész.