Aknázd ki a RoomSome Loyalty 2.0-ban rejlő lehetőségeket!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 17. 08:00

A törzsvendégek fontosságának felismerése, a vendéghűség megértése, értékelése és optimalizálása mára kritikus fontosságúvá vált a szállodapiacon.

Ma már szinte minden szálloda használ valamilyen törzsvendégprogramot, de ezek sok esetben nem tudják kellőképpen kiaknázni a vendéghűségben rejlő lehetőségeket. Az új piaci dinamika, a folyamatosan változó digitális trendek és a változó vendégigények miatt pedig a tegnapi stratégiák már nem elegendőek sem a holnap vendégeinek és azok hűségének kialakításához, sem ahhoz, hogy kiemeljék a szállodát a versenytársak közül.

A MORGENS ezt a problémát felismerve indította útjára az „Év technológiai újítása 2022” címet is elnyert ROOMSOME LOYALTY automatizált online törzsvendég- és hűségprogramját. Hamarosan debütál a szoftver 2.0 verziója is, amely a szintén újdonságnak számító, saját fejlesztésű RoomSomeBookingEngine 2.0-val együtt igazi nagyágyú lesz a hazai szállodák vendégszerzési folyamataiban.

Miben segíti a RoomSomeLoyalty2.0 a szállodákat?

  • Sokoldalú és hatékony eszköz a márkaépítéshez, a bevételek növeléséhez és a vendégszerzési költségek csökkentéséhez, mivel az új vendégek felkutatása 5-25-ször drágább, mint a régiek megtartása.
  • Maximálisan kihasználja a vendéghűségben rejlő lehetőségeket, hosszú távú kapcsolatot épít ki a vendégekkel, és közben igazodik a mai digitális felhasználói szokásokhoz – az ad hoc jellegű promóciók helyett a szállodáknak lehetőségük van egy átgondolt, jól felépített stratégia mentén kialakított, saját vendégeikre szabott, egyedi foglalásösztönző rendszer felépítésére és működtetésére.
  • Növeli a szállodai weboldal látogatóinak elköteleződését – akár azonnal elérhető előnyökkel már az első látogatás alkalmával direkt foglalásra ösztönzi a látogatót, ennek köszönhetően a látogatóból valódi törzsvendéget generál.
  • Növeli a weboldal konverziós arányát, még ha nem is történik azonnali foglalás, a RoomSomeLoyalty ösztönzi a látogatót a visszatérésre és a későbbi foglalásra, segít a meggyőzésben.
  • Ösztönzi a regisztráltakat személyes adataik megadására – így a minőségi vendégadatbázis-építés és -ápolás fő zászlóshajója lesz –, amelyben nyomon követhető a törzsvendégek tevékenysége (ajánlatkéréseik, foglalásaik, költéseik, pontjaik, a pontokhoz tartozó tranzakciók).
  • A személyre szabott, perszonalizált promóciók rendszerszintű, automatizált működtetése is megoldott, amelyben a szállodák pár kattintással értesíthetik törzsvendégeiket egyedi ajánlataikról.
  • Pontos statisztikát kapunk a regisztrációs arányról, a bejelentkezve történő foglalások arányáról, a felhasznált és megszerzett pontokról, valamint a Google Analytics felé történő adatmozgatásoknak köszönhetően riportálható a hűségprogram teljesítménye, valamint a vendégszerzéshez hozzáadott értéke.
  • A szoftver már szállodaláncok, szállodacsoportok számára is elérhető multihotel verziója még több lehetőséget és nagyobb mozgásteret nyújt mind a lánc törzsvendégei, mind a szállodák számára, hiszen egy rendszerben kezelhetik vendégeiket.

Bővebb információ: morgens.hu/roomsome-loyalty

(X)