Budapestre csábítja a belföldi turistákat az Eventrend kampánya

Forrás: turizmus.com

 2020. október 13. 14:56

Összefogott az Eventrend Group szállodai és gasztronómiai üzletága a budapesti turizmus fellendítéséért: minden szállodai ajánlat mellé egy ajándék étkezést is adnak vendégeiknek olyan helyeken, amelyek a külföldieket eddig is mágnesként vonzották.

A lassan már 30 éve a vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés piacán meghatározó szerepet betöltő Eventrend Group felismerte, hogy a pandémia kiváltotta gazdasági és turisztikai helyzet eddig nem ismert lehetőségeket is rejteget. A cégcsoporthoz tartozó Eventrend Hotels és fővárosi éttermek összefogtak azért, hogy minél több magyar élvezhesse ki a desztinációk szépségeit.

A cégcsoport vezetői úgy gondolják: a járványhelyzet sajnálatos módon ugyan távol tartja a külföldieket, ám remek lehetőséget kínál a magyaroknak arra, hogy olyan látványosságokat ismerjenek meg és élvezzenek ki a fővárosban, amelyre eddig nem volt lehetőségük vagy épp a korábban tapasztalható zsúfoltság miatt lemondtak ezekről. Éppen ezért a cégcsoporthoz tartozó vidéki szállodák (Oxigén Family Hotel – Noszvaj, Residence Hotel Balaton – Siófok, Duna Relax Hotel – Ráckeve, Tündérkert Hotel Noszvaj, Zichy Park Hotel – Bikács) október 15-étől olyan csomagokat kínálnak a hozzájuk foglaló vendégeknek, amelyek mindegyike extra budapesti vendéglátást is tartalmaz. A fenti szállodákban legalább 2 éjszakát foglaló vendégek ajándék étkezési utalványt kapnak, amely a főváros három, önmagában is turisztikai látványosságnak számító vendéglátó egységében használható fel.

Három bakancslistás helyre hívja meg az Eventrend a belföldi turistákat

Fotó: Eventrend Group

A programba bekapcsolódó A New York Café, mint a Világ Legszebb Kávéháza, a magyar irodalom és kultúra egyik olvasztótégelye önmagában is lenyűgöző, ám főként külföldiek látogatják, pedig hozzánk, magyarokhoz igen közelálló intézményről van szó. A Városliget Café a Műjégpálya épületében, a Városligetben jelenthet pihenőt azoknak, akik a Hősök tere és a Vajdahunyad vára környékét barangolják be. A Kossuth téri Séf Asztala pedig közvetlenül a Parlament szomszédságában, a belvárosi felfedezőket fogadja.

Pázmándy Szilvia, az Eventrend Hotels értékesítési és marketing igazgatója lapunknak elárulta, az online platformokon zajló kampány egyelőre év végéig tart, de már tervezik a folytatását újabb, illetve cserélt elemekkel. Érdeklődésünkre elmondta: szállodáikban jól alakultak a nyári számok, elérték a tavaly év hasonló időszakáét, az őszi előfoglaltság pedig bizakodásra ad okot, tapasztalataik szerint a vendégek utazási kedve megmaradt.