Dubrovnikban megnyílt az első ötcsillagos Valamar szálloda

 2014. július 16. 09:57

Az ötcsillagos Valamar Dubrovnik President szálloda a mediterrán térség egyik legjobb szállodájává lépett elő, a felújított Valamar Argosy pedig három csillagról négy csillagra váltott.

Összkapacitását mintegy 111 szállásegységgel és két új szállodaszárnnyal megfejelve az óvárostól mindössze pár perce található Valamar Dubrovnik President jelenleg 286 tágas és korszerűen felszerelt szobát, öt apartmant és elnöki lakosztályt kínál, s ezzel a mediterrán térség egyik legjobb szállodájává lépett elő. Annak érdekében, hogy a luxusszínvonal a ház minden területén érzékelhető legyen, a recepciótól és a lobbytól a szállásegységeken, éttermeken, bárokon, strandokon, a wellness & spa részlegen és fitneszközponton át egészen a fedett medencéig mindent felújítottak.

 

A szállodalánc első ötcsillagos szállodája mellett a szintén felújított és ennek eredményeként háromcsillagos szintről négycsillagosra váltott Hotel Valamar Argosy is megnyitotta kapuit. A két dubrovniki házrenoválásnak összköltsége 188 millió kuna volt – ebből 50 milliót kapott a President, 38 milliót pedig az Argosy.