Erre figyeljen, ha nem akar ráfizetni

Forrás: turizmus.com

 2018. január 05. 14:17

Ha nem elég körültekintően választ beléptetőt, komolyan ráfizethet. Ezeket a szempontok érdemes végiggondolni!

Elsőre úgy tűnik, kiválasztása műszaki feladat, és a technológia ismerete az egyetlen fontos szempont. De ez nem igaz. Összegyűjtöttük, minek érdemes utánanézni, mielőtt beszállítót választunk.

  1. Bárhol másolható kártyák: A kártyás beléptetőknél figyeljünk rá, hogy a rendszerhez szükséges további kártyák beszerzésére ne csak a megoldás szállítójánál legyen mód, különben kényszerhelyzetbe kerülünk.

  2. Ajtóspecialista: Ajtó és zár csak együtt létezik. Keressünk olyan partnert, aki a teljes rendszert egy kézből biztosítja!

  3. Szervizcsapat: Egy meghibásodás komoly költséggel és bevételkieséssel járhat, olyan partnerre van szükség, aki gyors és megbízható szervizelést vállal. A ki nem adható szobánál nincs költségesebb.

  4. Árbevétel, stabilitás: Mit sem ér a szervizelés, ha eltűnik a beszállító, ezért cserélhetjük le a teljes rendszert ajtókkal együtt! Nézzünk utána a cég gazdasági mutatóinak, válasszunk stabil (pl. nemzetközi hátterű) partnert, keressük fel honlapjukat is!

Tanácsadásért forduljon a több 10 éves tapasztalattal rendelkező svéd ASSA ABLOY vállalatcsoport hazai leányvállalatához! (x)

Kapcsolódó cikkek