Gutenberg ma online marketinges lenne!

Forrás: turizmus.com

 2015. november 25. 09:39

A könyvnyomtatást, a sokszorosítás gépesített technológiáját tartják az emberiség legnagyobb találmányának. Mára az internet lett az az eszköz, amely segítségével a cégünkről fontosnak tartott információkat a világ bármely pontjára eljuttathatjuk.

Csak azért, mert nem biztos abban, hogy hatékony, vevőbarát weboldallal vágna neki az online kereskedelemnek? – Most őszintén: ha Ön autót akar venni, vajon egy használtautó telepen, vagy inkább a neten néz szét először? Na, ugye!
Netán azért nem mer egy Google AdWords kampányt indítani, mert úgy hallotta, hogy az csak viszi a pénzt? Akkor Önnek szól a Kontakt műhely ötcsillagos turisztikai képzésének harmadik modulja, amelyben az online marketing kommunikáció elemeit vesszük sorra.

A december 8-9-én tartandó 16 órás tréningen a következő témaköröket tekintjük át az idegenforgalomban érintett vállalkozások szemszögéből:
- hogyan készítsek hatékony honlapot?
- Google AdWords – csak okosan kell használni
- jelenlét a közösségi médiában
- látogatottság növelés, brandépítés blogokkal
- hírlevél, amit el is olvasnak
- analitika, avagy ki jár a honlapomon?

A képzés legközelebb január 12-13-án folytatódik. Akkor az értékesítési technikák és a vendégkezelés kerül terítékre, természetesen nem tankönyv ízűen, hanem nagyon is gyakorlatias megközelítésben. Erről előadóink, a turisztikai szakma különböző területeiről érkezett szakértők gondoskodnak.

Szeretné, hogy már az év végére láthatóan több vendége legyen? Jelentkezzen most! (x)