Hello Agency néven folytatja a Hello Event

Forrás: turizmus.com

 2021. május 11. 18:21

Felfrissíti brandjét a Hello Event: mostantól Hello Agency néven látja el teljes körű kommunikációs feladatait.

A névváltás egy évek óta tartó evolúciót tükröz, hiszen az ügynökség fokozatosan gyarapította a portfólióját a rendezvényeken túlmutatóan: ügyfeleinek már 2018 óta biztosít segítséget a grafikai tervezéstől a komplex marketingstratégia-alkotásig.

„Régóta vagyunk a piac egyik legnagyobb ügynöksége, ám az utóbbi években ügyfeleink igényéhez alkalmazkodva szélesítettük a szolgáltatásaink körét, csapatunkat pedig újabb tehetséges szakemberekkel bővítettük. A stratégiánkat tehát a 2020-as év csak felgyorsította” – mondta el Erdős Ákos, az idén 21 éve működő cég ügyvezetője.

A cég 21 éves múltra tekint vissza

Fotó: Hello Agency

Az ügynökség többek között olyan brandek bizalmát élvezi, mint a Continental, a Microsoft, a BT és a Hiventures, de megbízóik listája a 2020-as válság alatt is gyarapodott.

A cég vezetésében történő változások is a fejlődést segítették: Remetei Filep Ákos, a Sziget korábbi marketingvezetője 2020 végén lett a Hello kreatívigazgatója, Méhes Csaba a londoni kulturális diplomácia világából érkezett a Hello-hoz stratégiai igazgatónak 2020 elején, Mórocz Melinda pedig a Hello-nál eltöltött 11 év után a teljes Client Service terület vezetését vette át.

A cég közleménye szerint a Hello Agency ma már változatos projektekben segíti ügyfeleit a brandépítés, a digitális megoldások és a social media területén.