Így kényezteti a technológia nyaraláskor!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. július 18. 18:18

A saját igényeink szerint beállított hőmérséklet, optimális szögben leengedett sötétítők, a kikapcsolódást segítő hangulatfények – akár így is fogadhatja egy szállodai szoba a belépő vendéget a már napjainkban is rendelkezésre álló, a Schneider Electric által kínált technológiának köszönhetően.

Nem kell többé hotelkártyatartókkal, „Ne zavarjanak” és „Takarítást kérek” cetlikkel, vagy idegen nyelvű, megfejthetetlen termosztátképernyőkkel bajlódnunk. A legújabb szállodákban már olyan szobai rendszereket alkalmaznak, melyekkel a helyiség kényelmi paramétereit könnyedén egyedi igényeinkhez igazíthatjuk, a szoba pedig észrevétlenül biztosítja az általunk kívánt körülményeket a teljes tartózkodás során. Nyugalmunkat és feltöltődésünket a belsőépítészek által megalkotott világítási képek, intelligens hőmérséklet-szabályozás és könnyed hangulatzene tehetik teljessé.

Ha olyan szálláshelyet választunk, ahol ilyen jellegű digitális megoldásokat vetnek be az ügyfélélmény növelésére, még a bolygónkért is teszünk, mivel az ezeket kiszolgáló háttérrendszerek számos olyan lehetőséget kínálnak az üzemeltetők számára, amelyekkel energiát spórolhatnak.

Így például a Schneider Electric rendszere, képes az egyedi igényeinknek megfelelően beállítani a szoba hőmérsékletét, hangulatfényeit vagy árnyékolását, illetve abban az esetben, ha nem tartózkodunk ott, automatikusan egy előre beállított készenléti értékre állítja át a szoba paramétereit, így takarékoskodva az energiával. A szobába való visszatérésünkkor pedig azonnal az általunk korábban beállított, számunkra komfortos körülmények lépnek újra életbe.

 

(X)