Ingyenes számlázó applikáció a jubiláló Kulcs-Softtól

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 30. 17:13

2019-ben az eddigi legsikeresebb féléves rajtját vette az idén 30 éves Kulcs-Soft, 210 millió forint adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakhoz képest.

A tíz éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft Nyrt. a hazai kisvállalkozások és oktatási intézmények támogatását tűzte ki célul 30 éves jubileumi kampánytevékenysége során: 300 kiválasztott oktatási intézmény számára kíván díjmenetesen ügyviteli, bérszámfejtési és könyvelési oktatási programokat biztosítani, elősegítve a korszerű szoftverek használatát a hazai képzési rendszerben – tájékoztatott a cég.

Felgyorsítandó a kisvállalkozások digitális transzformációját 30 ezer magyar kisvállalkozás számára díjmentesen biztosítja a BizXpert online számlázó applikációt, mely a rendkívül gyors mobil számlázás mellett egyszerű hozzáférést biztosít a könyvelők számára is, illetve támogatja a korszerű adatátadást a könyvelőszoftver felé.

Így megteremtve annak lehetőségét, hogy a cégek helyhez kötöttség nélkül azonnal ki tudják állítani számláikat az elvégzett szolgáltatásról, akár egy mobiltelefon segítségével – nyilatkozta Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

A BizXpert applikációval a cégek akár egy mobiltelefon segítségével azonnal ki tudják állítani a számlát az elvégzett szolgáltatásról

Fotó: Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft Nyrt. konszolidált árbevétele 2018-ban 1,755 milliárd forint volt, vevőinek száma meghaladta a 65 ezret Magyarországon. Nemzetközi szinten a cég által fejlesztett BizXpert számlázó applikációt már 140 ezren töltötték le.