Jövő tavasszal nyit a Prestige Hotel Budapest

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2014. november 11. 15:12

A központi elhelyezkedésű, négycsillagos butikhotel 85 szobával, étteremmel, relaxációs részleggel nyitja meg kapuit, Mazen Al Ramahi harmadik budapesti szállodájaként.

A különleges építészeti megoldásokat felvonultató négycsillagos butikhotelben a tradíció, a modernitás és a nagypolgári elegancia ad egymásnak randevút. A hotel tulajdonosa, Mazen Al Ramahi – akinek a Boutique Hotel Budapest és a Continental Hotel Budapest mellett a Prestige a harmadik szállodája lesz – klasszicista stílusú, tipikus budapesti bérházból álmodta meg hotelcsoportja legújabb tagját. A tervezésbe és a kivitelezésbe ugyanazt a csapatot vonta be, amellyel a korábbi projektekben is együtt dolgozott.

 

A múltat a modernséggel ötvöző, különleges építészeti megoldásoknak köszönhetően a Vigyázó Ferenc utcai épület megtartja klasszikus körfolyosós szerkezetét, így a vendégek a hatodik emelet magasságáig a középső átriumot körülölelő „gangokon"csodálhatják az üvegtető alatt húzódó impozáns belső teret. A belső tér kialakításának magas minőségét a lobby exkluzív Cavalli bútorai is jelzik. A szálloda éttermében a külső és a belső vendégek gasztronómiai kényeztetését kiemelten kezelik majd.

 

A szakma a december elejére tervezett nagyszabású ünnepségen ismerheti meg a várhatóan jövő márciusban megnyíló épületet.