Kalandpark várja az adrenalinra éhes vendégeket a Bakonyban

Forrás: turizmus.com

 2015. április 15. 14:21

A Szentlászlói Kalandparkban hat akadálypálya, húszfunkciós rönkvár, mászófal, játszótér kínál tartalmas és izgalmas kikapcsolódási lehetőséget.

A háromhektáros parkban elterülő létesítmény az Öreg-Bakony festői részén, Bakonyszentlászló-Vinyéntalálható. Kínálatát úgy állították össze, hogy minden korosztály számára egészséges és tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínáljon. Természetesen az izgalmat és a kihívást sem mellőzve, hiszen a fák között, különböző magasságokban vezető pályák teljesítéséhez ügyességre, állóképességre és koncentrációra egyaránt szükség van. A pályák teljesítése után a rönkvárban és a játszótér folytatódhat a kaland, tűzrakóhely is a vendégek rendelkezésére áll.

 

A kalandpark tovább gazdagítja a terület aktív kikapcsolódási lehetőségeit, várhatóan tovább növeli a négy kilométer hosszú, romantikus Cuha-völgy vonzerejét, mely megközelíthetősége és családbarát jellege révén rendkívül népszerű kirándulási célpont.

Gazdag kínálatú létesítmény a Bakonyerdő Zrt. és a Bakonyszentlászlói Önkormányzat összefogásának köszönhetően jött létre,a nagyközönség Húsvét óta látogathatja a parkot, a hivatalos megnyitóját 11-én tartották.

Nyitva tartásról, árakról bővebb információ itt érhető el: www.szentlaszloikalandpark.hu/