Less be a világ első Star Wars szállodájába!

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 03. 11:36

A Star Wars imádók számára örömhír, hogy a floridai Disney World-ben 2019-ben megnyílik az első hasonló stílusban megépült vidámpark, amelyet természetesen ugyanolyan hangulatú és berendezésű szálloda egészít ki, hogy felerősítse a Disney új részlegének vonzerejét.

A vidámpark új részlegének mi más is lehetne a neve és témája, mint a Star Wars világa. A rajongók kipróbálhatják majd, milyen érzés a klasszikus űrhajóban, a Millennium Falconon utazni. A hotelt úgy kellett megtervezni – idézi a Telegraph-ot egy svéd turisztikai online újság – hogy a vendég szinte egy percre se lépjen ki a sci fi világából, és interaktív élményt kapjon, mintha az ott töltött idő a vidámparki látogatás folytatása lenne. A vendégben olyan érzést kell kelteni – a lobbitól a szobákig –, mintha az emblematikus űrhajóban utazna. Elsősorban gyermekes családokra számítanak, a 4 személyes kabinokban.

A vendég úgy érezheti majd magát a Star Wars hotelben, mintha az emblematikus űrhajóban, a Millennium Falconon  utazna

 

A látogatók kétnapos tartózkodásuk során mélyreható ismereteket szerezhetnek a galaxisról, és várhatóan több feladatot kapnak majd, ami még izgalmasabbá teszi a kalandot.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a vendég megérkezik, része lesz a Star Wars világának – nyilatkozta Bob Chapek, a Disney Park and Resorts elnöke. Élményeiket a látogatók természetesen „hazavihetik”, személyre szóló adathordozókon.