Párokat vár a Bonvital Wellness & Gastro Hotel

Forrás: turizmus.com

 2017. március 30. 15:11

Prémium kategóriájú, négycsillagos superior szállodával bővül a hévízi turisztikai kínálat.

A Tófürdő közvetlen közelében található, a tíz éves Accent Hotels lánchoz tartozó Bonvital Wellness & Gastro Hotel a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat egyvelegével szab új irányt a város vendéglátásában, elsősorban felnőtteket és párokat célozva.

Fontos szerepet szánnak az exkluzív spa részlegnek

Fotó: Accent Hotels

Kilencven szobával, exkluzív spa részleggel, illetve étterme mellett a modern gasztronómiát képviselő bisztróval várja termáltavat felkeresőket Hévízen a Bonvital Wellness & Gastro Hotel.

Az elsősorban a párokat váró, kisebb méretű és ezért intim hangulatú szálloda az exkluzív wellness-részlegével csábítja a pihenni vágyókat, modern technikával felszerelt különterme pedig ideális kisebb meetingek lebonyolítására.

A Bonvital kávézója

Fotó: Accent Hotels

A Bonvital Brix Bistro helyi termelőktől származó élelmiszereit, széles, a világ minden tájáról érkező kávékínálatát nemcsak a szálloda vendégei élvezhetik. A szálloda elsősorban a wellness-szolgáltatásokra összpontosít, de ezek mellett prevenciós és rekreációs központként is szolgál. A különlegesen kialakított sóbarlang például megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A komplexum emellett beauty és fitnesz szolgáltatásokat is kínál.

A szálloda különlegessége a hydrorider, ami egy speciális víz alatti bicikli, és a fizikoterápia mellett személyi edzésként is használható. A modern designnal kialakított medencetérből és jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára, a pihenőteret pedig a 30-40 Celsius-fokos tepidárium teszi különlegessé.

-          A Bonvital Wellness & Gastro Hotel filozófiájának három alappillére a modern és különleges kulináris élmény, a prémium minőségű szolgáltatás és a vendégközpontú gondolkodás – mondta Kerek Péter, az Accent Hotels értékesítési és marketingigazgatója.